Burbujas82catala

Aquest pròxim mes de Juliol la nostra empresa celebra ni més ni menys que el seu 70 aniversari. Moltes coses han canviat evidentment des dels seus inicis; de ser una empresa de sifons i gasoses fins a l’actualitat amb més de 1.500 referències. D’apuntar comandes a mà a tenir una pròpia APP interna i estar gestionant ja la creació d’una externa per als clients, a més de comptar amb la seva e-commerce vivonium.es per a acostar-se a més tipus de clients. Però el més important és que volem continuar canviant però sense renunciar a l’única cosa que mai ha canviat en tot aquest temps: donar el millor SERVEI a tots vosaltres i continuar sent el millor distribuïdor del Baix Llobregat.

Des de GrupVIVÓ volem donar les gràcies a tot el personal que compon aquesta Empresa i també us volem donar les gràcies a tots els clients per fer possible dia rere dia que això sigui una realitat. Sense el vostre esforç i confiança res d’això seria possible.

Felicitats!

GrupVIVÓ