ISO 9001

CERTIFICAT DE QUALITAT SEGONS NORMA ISO 9001.

Grup VIVÓ després de celebrar el seu 50 aniversari l’any 2002 es va plantejar nous reptes, entre altres coses vàrem decidir tenir un pla de millora constant. Per això vàrem iniciar un nou repte, aconseguir una certificació ISO i a data 22 de desembre de 2006 es va obtenir la certificació inicial que acredita que el Sistema de Gestió de la Qualitat de la nostra companyia és conforme a la normativa ISO 9001.
L’abast de la nostra certificació és l’emmagatzematge, venda i distribució de tota classe de begudes, cafès, infusions i productes d’alimentació envasats no refrigerats.
L’interès de Grup VIVÓ (Carbòniques Vivó, S.A., Suministro de Bebidas, S.A. i Serveis Vivó del Cafè, S.L.U) per a obtenir les certificacions de qualitat, que avalin els procediments de treball implantats sorgeix d’una evolució natural de la política de qualitat de l’empresa.
L’obtenció de la citada certificació va comportar, en el seu moment, l’adaptació de la documentació interna de la companyia.
BUREAU VERITAS Certification, S.A. va ser l’empresa acreditada per l’ENAC que el 29 de novembre de 2006 va realitzar la primera auditoria externa de Qualitat per a la certificació.
Així mateix, BUREAU VERITAS Certification, S.A. segueix realitzant les auditories periòdiques previstes per a tota l’empresa certificada. La darrera revisió va ser el 31 de gener de 2019.
Grup VIVÓ considera el Sistema de Gestió de la Qualitat com una eina indispensable per complir amb els requisits legals, de clients i per a la satisfacció de les expectatives d’aquests darrers. En el marc del compromís amb els clients i amb altres entitats des de GrupVIVÓ intentem millorar constantment en la política de qualitat.
D’acord amb la norma ISO 9001:2015, determinem i apliquem criteris per l’avaluació, supervisió del rendiment i la revaluació de proveïdors en funció de la seva capacitat per a proporcionar productes o serveis d’acord a les nostres necessitats.
A tot l’equip de Grup VIVÓ ens omple de satisfacció saber que som la primera empresa del sector de la distribució capil·lar (porta a porta) de begudes per al canal HORECA (en l’àmbit Nacional) que ha aconseguit el Certificat de Qualitat segons la normativa ISO 9001.  Veure política de qualitat.

Descargar (PDF, 1001KB)

Leave a Reply

Copyright © GrupVIVÓ - Més de 65 anys al seu servei.