Empresa

GRUPVIVÓ és un grup d’empreses que durant els anys han anat creant una gran història, la qual volem donar-vos a conèixer.

GRUPVIVÓ el conformen un grup d’empreses que tenen els seus orígens en Carbónicas VIVÓ, que orientava la seva activitat a la fabricació de begudes carbòniques en els anys cinquanta de la mà de la companyia d’Eduard Vivó Raventós, La Provenzana

Les empreses que avarca GRUPVIVÓ basades en la distribució de begudes són: Carbónicas VIVÓ S.A. (CAVISA), Suministro de Bebidas S.A. (SUBESA), CATDRINK,S.L., Serveis Vivó del Cafè S.L.U. (VIVOCAFÈ) i Promociones Urbanísticas y Rústicas S.A. (PURSA) i Comercial VIVÓ CATALUNYA, S.L. (COVICAT).

El 1952, va iniciar la seva activitat com a fabricant de begudes carbòniques i distribuïdor de begudes, i el 1964 es converteix en una societat mercantil denominada Carbónicas VIVÓ, SA, aprofitant la forta expansió a la zona del Barcelonès i Baix Llobregat.

El 1988 ens convertim en socis fundadors del grup català de distribució, Grup de Distribució Costa Brava (CBgrup), que unit a les nostres modernes instal·lacions de més de 5.600 m2 i un magatzem de gran capacitat totalment informatitzat ens permet oferir una resposta àgil i eficaç als nostres clients.

Als anys 90 vam ser pioners en la implantació d’un sistema de picking, que actualment és usat en la majoria del sector, per oferir a cada client el seu pla més personalitzat, reduint la compra mínima a la unitat.

El 2004, juntament amb altres set grups de distribució de begudes de Catalunya, es va constituir pel canal HORECA, la primera associació d’empreses de distribució, logística de begudes i alimentació de Catalunya, batejada amb l’anagrama ADISCAT. Aquesta associació és la primera a àmbit nacional i  agrupa 114 empreses.

Actualment la companyia està dirigida per la tercera generació i gràcies a la confiança dels seus màxims proveïdors i clients ha passat a ser un gran grup d’empreses.

A les nostres noves i modernes instal·lacions a Sant Joan Despí disposem d’un centre logístic de 1.500 m2 i un centre de distribució de 4.000 m2.

Totes les nostres infraestructures van ser remodelades entre els anys 2012 i 2013 amb el propòsit de millorar la qualitat de la distribució i l’emmagatzematge de productes. Des de les oficines fins al magatzem ara posseeixen un aire institucional i laboral dignes de la nostra companyia, proveïdors i clients.

Dins de les nostres famílies de productes destaca el cafè amb dues marques en exclusiva: Cafè Crem i Ideal Coffee, aquest últim cafè en gra exclusiu per a hosteleria. Tot el cafè és recollit en les millors finques de BrasilRepública DominicanaÍndiaIndonèsia i Vietnam. El 2013 llancem les càpsules d’ús domèstic de cafè de la Regió de Tancat, Brasil; Illa de Sumatra (descafeïnat), Indonèsia, Districte de Malabar, Índia i Província de Barahona, R. Dominicana.

Comptem amb un servei de formació orientat a restauradors, centrat en aquest producte i comptem amb un procés de selecció per assegurar-nos que els nostres clients puguin oferir el millor cafè en els seus negocis

Amb l’origen de La Provenzana, també va néixer la nostra marca de begudes carbòniques, Dungil. Des de l’any 1952 fins al 2000 les fabricàvem a les nostres instal·lacions. Amb l’ampliació de magatzem i oficines subcontractem una altra companyia perquè fabriqui la nostra gasosa i llimonada, però sempre amb la nostra inconfusible recepta que fa especial Dungil. La llimonada de la nostra marca es caracteritza per ser l’ingredient perfecte per barrejar amb  una cervesa.

GRUPVIVÓ és la merescuda recompensa a l’esforç realitzat durant més de 70 anys, consolidant-se en el  mercat de la distribució de begudes especialitzat en el canal HORECA (hoteleriarestauració i serveis). Sempre donant als seus clients un servei de qualitat i personalitzat.

Leave a Reply

Copyright © GrupVIVÓ - Més de 65 anys al seu servei.