Contacte

Si tens qualsevol dubte o senzillament vols donar la teva opinió, omple els següents camps i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.
Moltes gràcies,

GRUPVIVÓ

  Nom (requerit)

  Email (requerit)

  Telèfon (requerit)

  Població (requerit)

  Assumpte

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  D’acord amb l’establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades subministrades mitjançant el present formulari seran incorporades al nostre sistema de tractament amb la finalitat d’atendre les seves consultes i oferir-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Les seves dades seran conservades durant el termini estrictament necessari.

  Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han sigut modificades, i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats mencionades.

  GrupVIVÓ tractarà les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada.

  Pot exercir el seu dret d’accedir, rectificar, limitar el tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat amb la marcació de la casella que ha validat per al tractament de les seves dades, dirigint la seva petició per escrit a la nostra adreça MARE DE DEU DE MONTSERRAT 8 08970, SANT JOAN DESPI (BARCELONA) o bé al correu lopd@grupvivo.com.

   

  Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

   

   

  Leave a Reply

  Copyright © GrupVIVÓ - Més de 65 anys al seu servei.