Contacte

Si tens qualsevol dubte o senzillament vols donar la teva opinió, omple els següents camps i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.
Moltes gràcies,

GRUPVIVÓ

  Nom (requerit)

  Email (requerit)

  Telèfon (requerit)

  Població (requerit)

  Assumpte

  Missatge

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  En compliment de les disposicions establertes en la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals i la Llei Orgànica 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, SUMINISTRO DE BEBIDAS S.A redacta la seva política de privacitat per al tractament de les dades incorporades en el nostre formulari de contacte del lloc web.

  Les dades seran incorporades a un fitxer de tractament i seran tractants amb la finalitat de prestar-li la informació o servei sol·licitat. Les dades han de ser exactes i correspondre a la seva situació actual. Qualsevol modificació dels mateixos, haurà de ser comunicada a l’empresa per a mantenir-los sempre actualitzats.

  Les dades no seran cedits a tercers, excepte per imperatiu legal, i no seran tractats per a finalitats diferents a l’activitat de l’empresa. Seran conservats durant el termini que estableixen les lleis de l’aplicació en l’activitat. L’empresa no realitza perfils comercials amb les dades personals aportades ni adopta decisions automatitzades que li afectin jurídicament.

  L’interessat/da podrà exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament de les seves dades mitjançant un escrit a la direcció de l’empresa c/Mare de Déu de Montserrat, nº 8, 08970 Sant Joan Despí (Barcelona) o a travès del correu electronic lopd@grupvivo.com. Haurà d’aportar una còpia d’un document identificatiu per a verificar la seva identitat.

  Podrà retirar el seu consentiment en qualsevol moment sense que afecti a la licitut del tractament de les dades des de que donès el seu consentiment. En aquest cas, les dades seran conservades degudament bloquejades davant les possibles responsabilitats nascudes del tractament.

  L’interessat/da pot presentar una reclamació en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en el cas de que no estigui conforme amb la resposta aportada per l’empresa a la sol·licitut del dret exercit.

  Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  Leave a Reply

  Copyright © GrupVIVÓ - Més de 65 anys al seu servei.