Distribució

Baix Llobregat

Barcelonès

A GRUPVIVÓ comptem amb una ubicació estratègica, amb unes excel·lents comunicacions, el que ens permet donar servei a la comarca del Baix Llobregat i la part sud del Barcelonès. Per distribuir els productes comptem amb flota pròpia i un complet equip de més de 70 professionals que constitueixen un dels actius més importants de la companyia.

La flota de 33 camions reparteixen amb flexibilitat i facilitat més de 2.500 productes en menys 24 hores.

Les primeres marques en refrescscervesesaigüeslàcticsvins (totes les D.O.), licorscavessucsbegudes energètiquescafès i infusionsalimentacióparamentcomplements i drogueria, ens han donat sempre la seva major confiança per distribuir els seus productes.

Com distribuïdors exclusius de les marques líders de cada sector com, GraniniGrup DammCoca-Cola Espanya, SchweppesCacaolatCelorrioGallina BlancaUnileverBorgesViladrauPerrierSan PelegrinoPannaDiageoMaxiumOsborne a GRUPVIVÓ comptem amb una forta incidència en els punts de venda del nostre àmbit d’actuació.

Defensem l’evolució i progrés per tal de continuar satisfent d’una forma fàcil i flexible la confiança que sempre ens han donat els nostres clients i proveïdors.

Leave a Reply

Copyright © GrupVIVÓ - Més de 65 anys al seu servei.