burbujas_desembre_2020_01

Quin any el 2020, oi? Qui podia imaginar quan iniciàvem l’any que es convertiria en el més atípic viscut per la gran majoria de nosaltres i segurament el més complicat per al nostre sector. Ha estat com una gran muntanya russa amb pujades i baixades en la qual ens hem sentit tots molt perduts, hem hagut de reinventar-nos i el problema principal és que no sabem com serà l’any vinent. Els que ens dirigeixen s’han focalitzat molt a castigar el nostre sector que, segurament és el que més ha sofert les mesures de contenció d’aquest maleït virus quan per contra s’han tolerat moltes coses infinitament de més risc que anar a prendre un cafè en una terrassa amb separacions i límit de persones… però no ens venceran. Aquest sector està fet de gent molt dura, que no es rendeix mai. No ens coneixen. Vencerem segur. Malgrat tot el que estem vivint que res ni ningú us tregui la il·lusió de celebrar aquest Nadal com tots els anys. Bones festes a tots!

Grup VIVÓ