Fa alguns anys des de la nostra empresa ja vam veure la necessitat d’aprofitar les oportunitats que ens brindaven les noves tecnologies. D’aquí va néixer VIVÓNIUM PREMIUM I GURMET, una e-commerce destinada a oferir una venda online d’alguns dels nostres productes més exclusius com alguns vins i licors, principalment.

Però ja fa temps que ens vam adonar que les vendes online cada vegada creixien més i més a nivell global i que hi havia un sector cada vegada més ampli de persones que demandaven aquest servei per a qualsevol mena de producte. Ens vam adonar que era necessari reinventar aquest projecte. Havíem d’ampliar la nostra oferta de productes, acostar-la a totes les persones i a totes les seves necessitats i afegir també productes de primera necessitat com aigua, llet, sucs o cafè ja que comptàvem a més amb primeres marques referents en aquestes categories i que havíem de renovar la cara de la pàgina, fent-la més àgil, més senzilla i més visual.

De tot aquest conjunt d’idees arrenquem VIVÓNIUM 2.0, la nostra pàgina de venda online pensada per a fer més fàcil les compres de la gent i que encara cobra més sentit i importància aquestes setmanes que estem sofrint tots confinament pel covid-19 i necessitem algú de confiança que ens ajudi amb les compres.

Per a nosaltres el millor d’aquest projecte és que està viu i en constant evolució. Anirem ampliant el catàleg de productes en funció del que ens suggereixin els clients i aprofitarem aquesta gran eina fent que ens faci arribar cada vegada a més persones i ens obri més oportunitats d’ajudar també als nostres amics i clients de sempre del sector de l’hostaleria.

A GrupVIVÓ mirem al futur establint les bases del present amb vivonium.es

Ens podeu seguir a través de:

– Web: vivonium.es

– Instagram: Vivoniumonline

– Facebook: Vivonium

Grupvivo.es