Covid19

Des dels inicis de l’alerta sanitària originada pel Covid-19 i, seguint les instruccions del Govern, Ministeri de Sanitat i Institucions Internacionals, GrupVIVÓ es compromet a seguir oferint servei a tots aquells establiments amb venda de productes de primera necessitat i a treballar sense descans per minimitzar al màxim els riscos de contagi dels nostres treballadors i clients.

Per ajudar a que tothom es pugui quedar a casa el màxim de temps possible, evitar desplaçaments innecessaris i facilitar la conciliació familiar, des del passat dia 14 de març, els dies de servei als clients son únicament els dimecres i divendres, d’aquesta manera els nostres repartidors i personal de magatzem poden concentrar la feina en un menor número de dies i sempre treballant complint les normes de seguretat i amb l’equip de protecció necessari.

Els nostres comercials i la major part de l’administració realitza teletreball des de casa. Podràs trobar el teu comercial habitual disponible en el seu numero de telèfon en l’horari extraordinari de 10 a 13 hores i, per qualsevol consulta fora d’aquest horari o en cas de no poder contactar amb el teu comercial, tenim el nostre telèfon habitual (93 373 23 43) disponible en l’horari de 7 a 18 hores. Fora d’aquest horari extraordinari tenim disponible, com sempre, el contestador.

Des d’aquí, volem enviar un missatge d’ànims a tots els nostres clients i a les seves famílies que han tingut que parar la seva activitat i que estan passant uns moments complicats, estem amb vosaltres i aviat tornarem tots junts i amb més força que mai.

Finalment, no volem oblidar a tots aquells col·lectius que estan treballant de forma incansable per a que les nostres necessitats més bàsiques estiguin cobertes i, sobretot, als sanitaris que lluiten diàriament per combatre el virus.

Ara és moment de cuidar-nos i cuidar a les persones que ens envolten i sobretot ser responsables, per això #joemquedoacasa. Ànims, salut i força.