burbujas_073_grupvivo_08

Nestlé ha estat reconeguda de nou en l’Índex d’Igualtat de Gènere Bloomberg (GEI) 2020 per la seva transparència en els informes de gènere i els avanços en la igualtat de les dones. Aquesta distinció posa en relleu els esforços de Nestlé per apoderar a les dones en tota la cadena de valor i proporcionar igualtat d’oportunitats a tots els empleats.

 

L’índex de referència GEI mesura la igualtat de gènere en cinc pilars: lideratge femení i canalització de talent, igualtat salarial i paritat de gènere, cultura inclusiva, polítiques d’assetjament sexual i marca pro-dona. Els programes de Nestlé sobre diversitat i inclusió continuen sent líders del sector en la majoria d’aquests pilars.

 

“Ens honra tornar a figurar en l’Índex d’Igualtat de Gènere de Bloomberg. És un reconeixement dels grans passos que estem donant per a avançar en la igualtat de gènere i fer de Nestlé una empresa encara més inclusiva per a treballar. Recentment, hem llançat una nova Política de suport parental a nivell mundial, reconeixent que els rols dels pares ja no es defineixen únicament pel gènere. La política estén el permís parental per als cuidadors primaris de 14 a 18 setmanes totalment remunerades, establint un mínim de quatre setmanes per als cuidadors secundaris”, va afirmar Béatrice Guillaume Grabisch, responsable de Recursos Humans de Nestlé a nivell mundial.

Nestle.es