burbujas_073_grupvivo_02

A Grup VIVÓ comptem amb un nou partner per a poder ampliar encara més la nostra oferta de productes per al canal HORECA.

 

La nostra bona entrada en el món dels productes de fred (embotits, formatges i pernils) que vam iniciar fa uns mesos de la ma de CB Grup ens ha fet voler apostar amb més força en aquesta família de productes i es per això que des de mitjans de febrer comptem amb un nou proveïdor amb el que treballem directament: Unión Charcutera, S.L.

 

Des dels seus orígens, l’objectiu d’aquesta empresa es donar resposta a les diferents necessitats del sector alimentari; tant en canal Tradicional, com en Hostaleria, Restauració i Servei d’àpats, adaptant-se a cada moment a totes les demandes dels nostres clientes, aportant al mercat totes les novetats dels col·laboradors que formen Unión Charcutera, en una cerca constant del millor producte dins de la procedència més adequada: pernils, paletes i embotit ibèric de pernils creuats de Terol i Saragossa, àmplies varietats d’embotit cuit i curat d’Olot, La Garriga, Vic, Mallorca, La Rioja, Zamora, Andalusia i Navarra, unit a formatges de tots els tipus, tant nacionals com d’importació. Així com inestimables elaborats francesos derivats de l’ànec.

 

A l’actualitat Unión Charcutera compta amb un dels equips comercials de més dilatada experiència professional del mercat, que al costat de les seves noves instal·lacions situades a Badalona con una superfície total de més de 2000 m² i una capacitat de fred de 1900 m³, sumat a un espectacular celler de pernils que les fa poder proveir sense problemes a tots els seus clients. Si bé és cert que Unión Charcutera compta amb més de 800 productes diferents, començarem amb els 50 que considerem que més s’adeqüen a les necessitats dels nostres clientes amb la voluntat i la il·lusió d’anar a poc a poc ampliant la nostra oferta.

Grup VIVÓ