burbujas_073_grupvivo_06

Les cerveses 0.0% són una alternativa de consum cada vegada més estesa a tot el món i al nostre país, on aquesta categoria suma ja tres anys de creixement. Prova d’això és el creixement de 7 punts en el consum d’aquestes cerveses entre els joves d’entre 18 i 24 anys en l’últim any.

 

Espanya continua liderant el consum i la producció de cervesa sense alcohol a Europa, on la categoria compta amb una imatge positiva. Aquesta varietat representa el 13% de tota la cervesa que beuen els espanyols, una dada que mostra el patró de consum moderat que tenim al nostre país, en el qual la cervesa es considera una beguda social que es gaudeix habitualment acompanyada de menjar, i en el qual el costum de “sortir de canyes” està tan integrada en la nostra cultura que les 0.0% es converteixen en la millor opció per a gaudir d’una experiència cervesera sense prendre alcohol. De fet, el 95% dels bars a Espanya ofereixen aquesta varietat.

 

Aquestes dades coincideixen amb la tendència cap a un estil de vida més saludable, on l’autoconsciència, la cura de la pròpia imatge i del benestar cobren cada vegada més pes en la societat. Així, a Espanya un 45% dels consumidors entre 18 i 65 anys declaren haver canviat els seus hàbits en l’últim any i buscar conscientment alternatives més saludables.

Revistaaral.com