burbujas_071_grupvivo_06

La fira Free From Functional & Health Ingredients (FFF&HI), que va tenir lloc a Barcelona bat el seu rècord d’assistència amb més de 7.800 visitants interessats en el mercat free from així com en l’embalatge sostenible, temàtiques eixos de l’exposició.

En la seva setena edició, i amb un augment del 52% en el nombre de visitants, FFF&HI reflecteix el creixement i dinamisme del mercat free from i es consolida com la plataforma líder a Europa de la indústria dels productes sense.

Els assistents a la fira van poder aprofitar les múltiples possibilitats que un el programa ha proporcionat. Entre elles, les sessions de networking interprofessional per a detallistes i majoristes, una agenda repleta de conferències o taules de negoci dissenyades per a optimitzar recursos i establir nous contactes.

Les cinc àrees en les quals es divideix el mercat dels productes sense (productes free from, vegans, orgànics, naturals, funcionals i saludables) han estat àmpliament representades en aquesta última edició no només a nivell d’exhibició sinó també en el programa de conferències que van impartir destacats ponents del sector.

Entre les dades cal destacar l’important augment de vendes apreciat durant l’últim any en tota Europa dels productes sense: un 11’5% més de vendes en aquest sector. Només al Regne Unit, i des que es va realitzar la primera edició de FFF&HI en 2013, el creixement que ha experimentat el mercat free from és del 133%.

Ide-e.com