burbujas_070_grupvivo_03

Lactalis Foodservice Iberia, la divisió dirigida al canal HORECA del Grup Lactalis, llança al mercat la seva nova gamma de begudes vegetals pensada per a donar una solució als professionals de la restauració: Santal Especial Hostaleria. La gamma Santal està composta per 3 varietats en format brick de 1L: Soia, Civada i Ametlla. Les seves múltiples aplicacions tant en begudes calentes, tals com cafès o infusions o en begudes fredes, com smoothies o granissats, la converteixen en un imprescindible en hostaleria.

Es tracta d’una gamma de begudes 100% vegetal, naturalment sense lactosa i baixa en greix. La soia presenta una textura lleugera i suau, la Civada una textura cremosa mentre que l’Ametlla és lleugerament ensucrada de manera natural. Les tres varietats han obtingut la millor valoració dels consumidors pel seu sabor, tant en fred com en calent, en dos test realitzats per Lactalis Foodservice amb consumidors de begudes vegetals.

El mercat de les begudes vegetals representa a Espanya un total de 175 milions de litres, amb un creixement del 3% l’any 2018. La beguda de soia és la que més creix en volum, mentre que les de civada i ametlla creixen molt per sobre de la resta de les begudes

vegetals impulsant la categoria. S’espera que en el canal HORECA les begudes vegetals creixin gairebé un 20% en els pròxims 3 anys, sent el desdejuni el moment de consum amb major potencial.

Lactalis.es