burbujas_070_grupvivo_7

 

Coca-Cola llançarà aquest estiu, concretament al mes de juliol a Espanya, Coca-Cola Signature Mixers, una nova gamma de begudes premium de cola creades per a combinar amb alcohols foscos com whisky, rom o bourbon, segons van confirmar fonts de la multinacional de begudes refrescants.

La signatura impulsa la seva aposta per l’hostaleria i el sector premium de la cocteleria amb

aquesta nova línia de mixers, destinada especialment per als combinats, que ha estat elaborada per experts i mixòlegs, entre els quals destaquen els bartenders espanyols Antonio Naranjo i Adriana Chia.

Coca-Cola Signature Mixers estarà disponible únicament en el canal Horeca, on s’anirà distribuint de forma progressiva, posant el focus en els clients més premium. A més, arriba al mercat en una ampolla vintage de vidre Hutchinson, que recorda a la silueta de la primera ampolla de Coca-Cola. Aquest llançament s’emmarca dins de l’estratègia de la multinacional a convertir-se en una companyia total de begudes i de donar resposta a les noves tendències dels consumidors, que cada vegada busquen productes innovadors en el mercat dels mixers.

 

Europapress.es