burbujas_070_grupvivo_08

A causa de tots els problemes sorgits amb Aigua del Montseny que ja hem comentat en la notícia anterior i tenint en compte que era una de les marques d’aigua que teníem al nostre catàleg, hem buscat ràpidament una alternativa per a tots els clients que consumien aquesta aigua. Les noves marques que hem incorporat són Les Creus per als formats de PET de 33cl, 50cl i 1,5l i Euroacqua per al format de garrafa de 8l. Aquestes aigües pertanyen a Grup Vichy Catalán

L’aigua mineral natural Les Creus evoluciona amb un nou posicionament estratègic que busca la consolidació de la seva identitat basada en valors culturals i el seu mitjà geogràfic. Així, Les Creus, és l’“Aigua de L’Empordà”. Les Creus és comptar i participar de l’imaginari que significa l’Empordà, una comarca rica en valors, història, expressions culturals i artístiques, i sobretot un caràcter molt singular, arrelat en el seu paisatge mediterrani i en les seves gents.

Les característiques que fan de l’aigua mineral natural Les Creus una aigua de gran qualitat són la seva baixa duresa i feble mineralització. La primera qualitat la fa especialment indicada com a aigua fina de taula, molt valorada per gastrònoms i gourmets, i la seva feble mineralització la fan aconsellable per a dietes pobres en sodi i per a règims d’aprimament.

Vichycatalan.com