burbujas_070_grupvivo_01

A GrupVIVÓ continuem apostant per introduir noves ofertes de vins al nostre catàleg, intentant trencar amb els cànons tradicionals que a vegades no ens deixen veure més enllà de Riojas o Riberas del Duero o dels vins de taula de sempre.

En l’apartat dels vins de taula ja vam fer fa uns mesos una gran aposta per crear la nostra pròpia marca ARRELAT tant en negre com en blanc i rosat amb un rotund èxit i ara hem decidit fer un salt més i impulsar les DO’s catalanes, en concret la de Costers del Segre.

Costers del Segre és una Denominació d’Origen catalana situada a la província de Lleida, abastant sis subzones: Raimat, Segrià, Pallars Jussà, Artesa, Valls del Riu Corb i Els Garrigues. Cadascuna d’aquestes regions té condicions geogràfiques i climàtiques diverses, alternant zones de muntanya amb altres de plana. En general, gaudeix de clima continental, amb contrastos tèrmics, alta insolació i pluviositat escassa.

El vi que hem incorporat d’aquesta DO es diu TARAROT, el nom del qual fa referència a una de les festivitats populars de Tàrrega, ciutat on es troba el celler que produeix aquest vi i pertany a la subzona de la Vall del Riu Corb que queda al sud-est de la província de Lleida, limitant amb la província de Tarragona. És un terreny àrid, amb moltes hores de sol. Aquest vi es produeix tant en negre com en blanc.

Tararot negre és un vi jove, amb varietats Ull de llebre i Garnatxa. En nas és intens i seductor,amb generosos aromes de fruita vermella com la cirera i fruites del bosc, acompanyats d’aromes especiats com la regalèssia i pebre negre i amb delicats aromes a tabac.

Tararot blanc és un vi blanc jove, amb varietats de Chardonnay i Macabeu. En nas predominen els aromes intensos a plàtan i fruita tropical madura com la pinya, així com aromes a fruita cítrica fresca. Tots aquests aromes es complementen amb aromes anisats, que recorden al fonoll.

No dubteu a consultar amb el vostre venedor. A més amb la compra d’una caixa de Tararot Negre o Blanco tindreu com a obsequi una ampolla de vermut perquè els vostres aperitius siguin més entretinguts.

GrupVIVÓ