burbujas_070_grupvivo_05

La companyia subministradora d’aigua embotellada Aigua del Montseny podria acostar-se al seu tancament. L’empresa amb seu social a Montmeló (Barcelona) –encara que el seu centre de negoci es troba a Sant Esteve de Palautordera– arrossega problemes per a proveir als seus clients des de fa mesos. La raó: la falta de liquiditat per a finançar la compra de matèries primeres per a l’envasament, fonamentalment.

Aigua del Montseny s’ha posat en contacte amb els seus clients en diverses ocasions per a comunicar-los els problemes de subministrament, segons publica Expansión. Certes fonts del sector qualifiquen la situació de l’empresa catalana com “molt crítica”.

Els problemes financers haurien obligat l’embotelladora a admetre la seva incapacitat de subministrar lots d’aigua a les cadenes amb les quals treballa. No obstant això, el diari econòmic assegura que Aigua del Montseny continua activa, a pesar que el seu volum de producció hagi descendit. L’empresa ha presentat un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTE) que afecta als 85 treballadors que conformen el 100% de la seva plantilla.

Aigua del Montseny es va enfrontar a una crisi de reputació fa una mica més de mig any. L’alarma es va disparar quan diverses persones van sofrir problemes estomacals que se li van atribuir a la ingesta d’aigua de la marca Aiguaneu, una de les embotellades per aquesta companyia. Amb la sospita que els envasos podrien contenir agents químics, procedents de diversos productes de neteja, la Conselleria de Salut de la Generalitat va decidir retirar diverses partides d’aquestes ampolles.

cronicaglobal.elespanol.com