EDITORIAL

Serà per la calor extrema d’aquests dies o serà per l’estiu en general però la veritat és que en aquesta editorial em venia de gust fer quelcom més personal i no parlar tant de nombres.

Veuran, hi ha dos tipus de persones, segons ho veig jo, al món: els que estimen l’estiu i els que l’odien. Doncs bé, jo estaria més aviat en el segon grup. No em mal-interpretin, m’encanta fer vacances i relaxar-me com a qualsevol de vostès i que faci calor significa més vendes de refrescs però com els he dit avui això no va de nombres i sóc d’aquest grup minoritari que avorreix les platges saturades de gent, la calor sufocant, les sandàlies amb mitjons blancs, els mosquits i la pèssima programació televisiva que s’ofereix.

Així era la meva mentalitat fins a fa un parell de dies. Anava de tornada a casa cabrejat amb la calor insofrible i les retencions diàries en la Ronda de Dalt i avorrit de les mateixes notícies de sempre a la ràdio vaig decidir posar una mica de música. Vaig encendre Spotify i ho vaig posar en manera aleatòria i per atzar la primera cançó que va aparèixer va ser “Obstacles” d’un grup Indie anomenat Sid Matters (si mai l’han escoltat els hi recomano). Era una música relaxada, nostàlgica. De sobte mentre seguia parat en la Ronda vaig mirar al cel i vaig començar, no sé per quin motiu, a recordar els meus estius d’infància, quan els dies se’m feien llarguíssims, la piscina dels meus avis i els amics que venien a casa, l’olor dels pins quan el vent els bressolava, el porró de vi damunt de la taula i les nits amb llanterna en el bosc però per sobre de tot vaig recordar que va ser en un mes d’estiu quan vaig començar a sortir amb la meva parella i el més important, va ser un estiu quan va néixer la persona més important de la meva vida: el meu fill.

Tot això va passar en el breu temps entre que vaig parar i vaig tornar a arrencar el cotxe però va ser un moment únic i irrepetible ple de felicitat que va fer que entengués que no podia estar enfadat amb l’estiu perquè totes aquestes coses que em desagraden d’ell no es poden comparar amb els moments tan meravellosos que li ha donat a la meva vida.

Estic segur que a molts de vostès també els hi haurà donat coses bones així que als que encara us resistiu a estimar l’estiu us recomano que li doneu una oportunitat. Bon estiu! GrupVIVÓ