editorialComencem el mes d’agost i això es nota al carrer. Matins de platja i tardes i nits de terrasses. Esperem que gaudiu d’unes merescudes vacances als que comenceu ara i molts ànims als quals ja les heu fet i torneu o senzillament no en feu.
Aquest estiu a més és olímpic. Com succeeix cada quatre anys tots els països es disposen a ser representats pels seus millors esportistes en els Jocs Olímpics. Són l’elit de l’esport i milions d’ulls estaran posats en ells.
A aquest selecte grup no s’arriba sense més. Hi ha darrere un esforç diari i també una bona dosi de talent innat. Però a més de tot això, aquests esportistes necessiten una altra cosa vital. Ja siguin atletes d’esports d’equip o individuals tots ells necessiten comptar amb un entrenador que aconsegueixi treure el millor d’ells.
Per aconseguir-ho ha d’enaltir les seves virtuts i ajudar-lo a millorar en els seus punts febles. Ha d’estar al seu costat als bons moments però també assumir la seva responsabilitat en les derrotes. Per sobre de tot ha de ser un gran motivador i per a això ha d’haver estat al cantó de l’esportista per poder saber que sent, per fer-li més suportable la pressió davant la duresa de la competició. Ha d’entendre que darrere de l’atleta hi ha una persona amb les seves preocupacions personals i les seves il·lusions. Solament d’aquesta manera es pot preparar a un campió.
L’esport en molts aspectes és un reflex de la vida real i per tant també del funcionament d’un negoci.
Si vols que el teu negoci pugui aspirar a l’èxit has de tenir al teu costat als millors i això solament s’aconsegueix tenint a bons responsables d’equip que motivin i encoratgin a millorar, que escoltin i actuin davant els desafiaments diaris i sàpiguen posar-se a la pell dels seus companys.
La plata està bé però per què conformar-se amb ella podent guanyar l’or. Grup VIVÓ