EDITORIAL35

Acomodar-se a les coses sempre és el camí més fàcil. Pensar que si res canvia un serà més feliç és el més còmode. Aquesta zona de confort a la qual moltes vegades ens aferrem per por d’allò que és nou pot ser en moltes ocasions el més recurrent però mai el millor.

Els temps canvien, les preferències i necessitats dels clients també i per això és necessari estar sempre disposat a fer millores, buscar nous reptes i formes de satisfer a les persones per les quals realitzem el nostre treball.

Millorar, motivar, incentivar i formar són elements vitals per a qualsevol empresa moderna que vulgui aconseguir el màxim rendiment dels seus empleats però tot això ha d’anar també unit a la voluntat de dits treballadors a voler ser millors deixant la seva zona de confort a un costat i arriscar-se al canvi.

A GrupVIVÓ sempre hem apostat per anar sempre una mica més enllà, per arriscar per créixer i aquesta és la primera premissa que seguirem donant al nostre equip humà per poder donar als nostres clients el millor de nosaltres mateixos.