EDITORIALGROSSAQuan ens preguntem què és el que diferencia a l’ésser humà de la resta dels animals la resposta sempre és la mateixa: la raó. La capacitat de discernir és el major tret diferencial que tenim. Per a qualsevol altra espècie no existeixen els mesos ni les dates assenyalades. Per a ells solament hi ha dies i estacions. Nosaltres, en canvi, decidim inventar els mesos i a ells se’ls van anar afegint les dates especials com el Nadal.

I això ens porta a un altre aspecte que ens diferencia de la resta d’éssers i que és totalment oposat a l’abans esmentat: la irracionalitat. El Nadal no comença amb els menjars i/o sopars familiars, ni els regals. El veritable Nadal comença amb alguna cosa tan irracional com el sorteig de la loteria, més conegut com el Gordo. Tothom aquest dia està pendent d’alguna cosa tan irracional com la sort esperant que el seu número sigui el triat d’entre tots els que hi ha al bombo.

La sort, l’esperança, són elements irracionals, sí, però això no significa que no siguin necessaris. Tot el contrari, són elements vitals i claus per mantenir-nos vius, per fer-nos sentir que tot és possible. És per això que a GrupVIVÓ volem donar-vos una mica de sort i durant aquest mes de desembre disposem de diversos productes i promocions que tenen com a valor afegit l’obsequi d’un número de la Grossa, el sorteig de loteria de Catalunya que es realitzarà el 31 de desembre. No dubteu a consultar al vostre comercial o a través de la nostra web o xarxes socials per saber com podeu fer-vos amb un número. GrupVIVÓ us desitja Bones Festes i molta sort!