cafecremCafé Crem ha iniciat de la mà de Exclusives Egara una aula de formació a les seves instal·lacions. Tal com ha explicat Sergi Castro, director comercial de Café Crem “Volem apropar els cursets de cafè als nostres clients”

Des de Café Crem se sap que beure un cafè ben fet és molt important, els comercials de cafè assessoren als baristes la forma correcta de servir un bon cafè observant tots els detalls, ha explicat Sergi Castro. I és que tots els detalls són molt importants alhora de servir el millor cafè al client. En l’elaboració és determinant el punt de mòlta, la dosificació, la premsa, l’extracció, el tractament de la llet i fins i tot la presentació.

L’empresa comercialitza diferents varietats de cafè, sempre intentant adaptar-se a les necessitats dels clients. La qualitat és un terme inqüestionable per Café Crem, prova d’això és que l’empresa viatja als països d’origen del cafè per seleccionar les millors finques observant com treballen el cafè. Després d’anys de col·laboració amb aquests països, s’ha establert una relació molt estreta, fins al punt de col·laborar en projectes d’ajuts, com construir escoles, canals d’aigua, entre altres coses.

Café Crem va creixent any a any després de la seva fundació en 1950 a Barcelona, i actualment està comercialitzant prop de 500 tones l’any de cafè en gra a tot l’Estat.

PDF Notícia al diari

GDE Error: Requested URL is invalid