Avui és un dia especial per GrupVIVÓ. Estem de reestrena i ho volem compartir amb tots vosaltres.

Fa alguns anys des de la nostra empresa ja vam veure la necessitat d’aprofitar les oportunitats que ens brindaven les noves tecnologies. D’aquí va néixer VIVÓNIUM PREMIUM I GOURMET, un comerç electrònic destinat a oferir una venda en línia d’alguns dels nostres productes més exclusius com alguns vins i licors, principalment. Però ja fa temps que ens vam adonar que les vendes en línia cada vegada creixien més i més a nivell global i que hi havia un sector cada vegada més ampli de persones que demanaven aquest servei per a qualsevol tipus de producte. Ens vam adonar que calia reinventar aquest projecte. Teniem d’ampliar la nostra oferta de productes, apropar-la a totes les persones i a totes les seves necessitats i afegir també productes de primera necessitat com aigua, llet, sucs o cafè ja que comptàvem més amb primeres marques referents en aquestes categories i que havíem de renovar la cara de la pàgina, fent-la més àgil, més senzilla i més visual.
De tot aquest conjunt d’idees vam arrencar avui VIVÓNIUM 2.0, la nostra pàgina de venda online pensada per fer més fàcil les compres de la gent i que encara cobra més sentit i importància aquestes setmanes que estem patint tots de confinament pel covid-19 i necessitem algú de confiança que ens ajudi amb les compres.

Per a nosaltres el millor d’aquest projecte és que està viu i en constant evolució. Anirem ampliant el catàleg de productes en funció del que ens suggereixin els clients i aprofitarem aquesta gran eina fent que ens faci arribar cada vegada a més persones i ens obri més oportunitats d’ajudar també als nostres amics i clients de sempre de el sector de l’hostaleria .

A GrupVIVÓ mirem al futur establint les bases d’aquest amb VIVÓNIUM.

Passin i vegin!

Ens podeu seguir a travès de:

Web: vivonium.es
Instagram: Vivoniumonline
Facebook: Vivonium

logowebVivonium