EDITORIAL

Al llarg del temps han hagut persones que han trencat amb l’ordre de l’establert de les coses. Aquests “bojos” que s’atreveixen a re-escriure la història i que estableixen noves normes que amb el temps es converteixen en el lògic però que al principi són qüestionats, rebutjats per ments més mediocres incapaces de veure més enllà.

Aquestes persones diferents estan en tots els àmbits de la societat, també en la restauració. Algú va ser el primer a usar nitrogen líquid en el menjar o el primer a afegir una carta d’aigües al seu restaurant igual que hi ha cartes de vins.

Entendre que oferir l’excel·lència a un client és la clau de l’èxit és bàsic per als qui desitgen destacar sobre la resta.

Gran varietat de vins, ginebres fins i tot aigües són cada vegada més comunes avui dia però no oblidem que algú va haver d’obrir aquesta porta.

Nosaltres volem ser pioners també i és per això que GrupVIVÓ a través de Cafè Crem volem oferir una altra opció premium a tots els nostres clients, sigui quina  sigui la marca de cafè que tinguin al seu local. Si oferim diferents varietats de vi per què no fer el mateix amb el cafè? Per què no donar-li alguna cosa molt especial a aquests clients cafeters, cafeters? Us presentem Mieludo, el coneixes?

Aquest cafè s’elabora amb un nou mètode artesanal d’assecat patentat per Cafè Crem. Consisteix que els grans de cafè s’impregnin de la seva pròpia mel natural durant diverses setmanes. La seva mel, rica en sucres, li atorga més dolçor natural al producte final.

Amb aquest mètode, s’obté un matís de sabor dolç, únic i que solament podràs gaudir amb Ideal Coffee Mètode Mieludo. Un cafè ideal per degustar amb menys o sense sucre per poder apreciar totes les seves propietats. Els teus clients ja ho poden gaudir! GrupVIVÓ