D’acord amb l’establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades subministrades mitjançant el present formulari seran incorporades al nostre sistema de tractament amb la finalitat d’atendre les seves consultes i oferir-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Les seves dades seran conservades durant el termini estrictament necessari.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han sigut modificades, i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats mencionades.

GrupVIVÓ tractarà les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada.

Pot exercir el seu dret d’accedir, rectificar, limitar el tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició per escrit a la nostra adreça MARE DE DEU DE MONTSERRAT 8 08970, SANT JOAN DESPI (BARCELONA) o bé al correu lopd@grupvivo.com.

Al mateix temps, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades dirigint-se per escrit a la direcció dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192.

 

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish