Coca-Cola revoluciona el lliurament sota demanda

grupvivo_diciembre_burbujas_06

Coca-Cola European Partners (CCEP) ha invertit en dues innovadores startups per a explorar com les tecnologies de lliurament sota demanda i la tecnolo- gia de conducció autònoma poden transformar l’experiència dels clients. Ja han implementat algunes innovacions en importants ciutats.

Kol, és un innovador servei de lliurament de begu- des sota demanda que s’ha implementat en Paris. Distribueix directament a la localització dels clients en 30 minuts. CCEP Ventures prendrà un 25% de participació, la qual cosa permetrà a Kol expandir les seves operacions en les majors ciutats de França.

TeleRetail, una companyia de tecnologia de conduc- ció autònoma, ha desenvolupat, amb el suport de l’Agència Espacial Europea, un robot autònom anomenat ‘Aito’ que utilitza avantguardistes imat- ges satel·litàries per a lliurar productes de manera ràpida i segura tant en plantes industrials com en àrees urbanes. CCEP Ventures es farà amb un 15% de participació així com amb un lloc en el Consell de TeleRetail el que contri- buirà a donar suport a l’empresa en les seves ambicions de desenvolupa- ment en el futur.

Nik Jhangiani, chief Financial Officer de Coca-Cola va assenyalar: que “CCEP Ventures troba, finança i fomenta noves idees que ajudin a adaptar-se a les noves tendències al mateix temps que recolza a algunes de les millors startups del mercat a través de la nostra àmplia experiència i xarxa. A mesura que el ritme al qual canvien el comportament dels clients i les tecnologies s’accelera, busquem cons- tantment vies que ens permetin evolucionar el nostre negoci i continuar oferint un gran servei als nostres clients”.

Uber Eats presenta el seu servei de recollida en local

 

grupvivo_diciembre_burbujas_07

La plataforma de comandes de menjar Uber Eats, operada a Espanya a través d’Uber Systems Spain, va llançar el 8 de novembre el nou servei ‘Recollida’ amb el qual els usuaris poden acudir pel seu menjar al restaurant triat, estalviant-se els costos de transport. Així ho ha anunciat Marta Anadón Rosinach, nova directora d’Uber Eats Espanya des d’el mes d’agost passat. Aques- ta opció estarà inicialment disponible a Albace- te, Almeria, Cadis, Castelló de la Plana, Girona, Huelva, Jerez, Lleida, Logronyo, Lugo, Orense, Palència, Segòvia, Toledo, Jaén i El Puerto de Santa María, si bé s’estendrà pròximament a la resta de ciutats en les quals està present la plataforma. El servei s’afegeix a les recents actualitzacions realitzades en l’aplicació, com la informació sobre al·lergògens o la iniciativa de reducció de plàstics d’un sol ús. D’igual manera, Uber Eats va obrir el passat estiu la seva plataforma a restau- rants amb servei propi de repartiment. La companyia preveia arribar a mig centenar de localitats espanyoles i 8.000 restaurants al llarg de 2019, després d’iniciar activitats al nostre país en 2017 i haver conclòs l’any passat amb presència en 19 ciutats. A escala global, col·labo- ra actualment amb més de 220.000 restaurants de més de 500 ciutats, en 36 països dels sis conti- nents. La posada en marxa del nou servei de recollida d’Uber Eats a Espanya es realitza a penes uns dies després que la seva competidora Deliveroo anunciés una iniciativa similar.

Què té aquest vi espanyol per a ser el millor del món?

grupvivo_diciembre_burbujas_08

Tío Pepe Cuatro Palmas, de palomino fino, envellit per González Byass durant 53 anys, és reconegut com una joia enològica.
Va rebre un dels màxims guardons que es pot aconseguir en el sector vinícola. El International Wine Challenge, celebrat a Londres i considerada la gran cita del vi internacional, va premiar Tío Pepe Cuatro Palmas amb el Champions of Champions Trophy, un reconeixement que el va situar com el millor vi del món de l’any. El concurs reuneix les millors referències de tot el planeta, que competeixen per a emportar-se tan preuat títol, que en la 36a edició va reconèixer, per primera vegada en tota la seva història, la qualitat i singu- laritat enològica d’un vi de Jerez.
El secret Tío Pepe Cuatro Palmas, es troba en una sèrie de trets únics i irrepetibles, que defineixen la personalitat d’aquest vi molt vell i que mostren la capacitat del raïm palomino fino per a envellir amb elegància i noblesa. Procedeix de només una de les sis botes que romanen, des de fa 53 anys, en La Constancia Solera Museu de González Byass esperant el seu moment per a enlluernar al món. Ha esperat durant més de mig segle fins que Antonio Flores, enòleg de González Byass, juntament amb la màster of wine Natasha Hughes, han reco- rregut el celler a la seva cerca. És la bota on el temps i el celler han anat perfilant un vi amb el qual es recupera un llegat històric.
El resultat és un vi de criança biològica de Jerez, net i brillant, que posseeix un color caoba intens amb reflexos ambarins. En nas és complex, profund i desperta aromes a moble antic, cedre, laques i vernissos. En boca és contundent, molt sec, directe i salvatge, que acaba en un final imponent reflex del perfecte equilibri entre acidesa i vellesa. “Combina el que ha de tenir un gran vi, la vinya i el celler, i d’aquí proce- deixen les seves sorprenents qualitats, una salinitat que li proporciona l’albariza (un tipus de sòl que cobreix el camp del Marc de Jerez) i les notes de fruita seca pròpies del palomino fino”, explica l’enòleg.
El vi ha estat durant tots aquests anys en una bota de roure americà, la qual cosa ha li ha permès concentrar totes les seves virtuts. “Moltes vegades es pensa que el vell és bo, però no sempre és així. Per a ser triat el millor del món ha de ser el millor vi de Jerez fortificat”, afegeix Flores, que detalla que d’aquest vi sol s’ha posat a la venda mitja bota, o cosa que és el mateix, 250 litres, un total de 500 ampolles.
Aquest premi reconeix alguna cosa més que un únic vi, ja que Jerez tradicional- ment ha tingut més reconeixement fora d’Espanya que dins, encara que tot això està canviant, a causa del suport de l’alta restauració i dels sommeliers, que desta- quen les bonances d’una cosa única en el món. De fet, afegeix l’enòleg, amb aquest premi Espanya se situa en el centre mun- dial del panorama vitivinícola actual i, a més i suposa un pas més en la #Sherryrevo- lution, un moviment global i imparable, impulsat per González Byass, i que té per objectiu donar a conèixer a tot el món la singularitat d’aquests vins, així com la cultura i essència d’una de les grans regions vitivinícoles del planeta, com és Jerez.
Al llarg de les últimes dècades, González Byass ha anat incorporant cellers d’altres zones d’Espanya. Entre elles es troben Cellers Beronia, a Rioja, Viñas del Vero, a la denominació d’origen Somontano, Caves Vilarnau, Finca Constància, a Castella, Finca Moncloa, a Cadis, Beronia Verdejo, a Rueda, Pazos de Lusco, a Ries Baixas, i Fournier, a la Ribera del Duero. Al 2016, va adquirir el celler familiar xilè Vinyes Vera- monte, i al 2017 va comprar la marca Pedro Domecq (brandis i vins), la principal activitat dels quals està a Mèxic.

Cartelleria Setembre

Ja tenim disponible la cartelleria de setembre. Gaudeix de les nostres ofertes!

Descargar (PDF, 6.03MB)

Whisky, Vermut, Ginebra

Súper Preus en Whisky J&B 70 cl., Vermut Martini Blanc i Negre 1l. i Ginebra Larios 1l. Oferta vàlida fins al 30 de setembre de 2019.
superpreus

Novetat en Vinagre

Novetat en Vinagre Deloise de Vi blanc i de Vi negre 2 l. Oferta vàlida fins al 30 de setembre de 2019.
novetat

Whisky Premium

Oferta el Whisky Premium 70 cl., Whisky JohnnieWalker Black 12 anys 70 cl., Whisky Cardhu 12 anys i Whisky Bushmills 10 anys. Oferta vàlida fins al 30 de setembre de 2019.
premium

Brandy + Cafè

Per la compra de 2 ampolles de Brandi Sobirà 1 l., obsequi d’una caixa de Café Crem. Oferta vàlida fins al 30 de setembre de 2019.
promo

Oli, Espàrregs, Maionesa, Tomàquet, Tonyina

Oferta en Oli de Gira-sol 25 l., Maionesa Lleugera 3,6 kg, Espàrrecs Blancs Celorrio 660 gr., Tomàquet Triturat 4 kg., Tonyina Baymar 1 kg. Oferta vàlida fins al 30 de setembre de 2019.

destacts

Granini Promoció

Per la compra de 2 caixes de Granini 200 ml., obsequi d’una altra caixa igual. I per la compra de 3 caixes de Granini 330 ml., obsequi d’una altra caixa igual. Oferta vàlida fins al 30 de setembre de 2019.
sucs