CERTIFICAT DE QUALITAT SEGONS NORMA ISO 9001:2008

Grup VIVÓ després de celebrar el seu 50 aniversari es va plantejar nous reptes, entre altres coses varem decidir que aquest fos un pla de millora constant, per això varem iniciar un nou repte que era aconseguir una certificació ISO i a data 22 de desembre de 2006 varem obtenir la certificació inicial, la qual acredita que el Sistema de Gestió de la Qualitat de la nostra companyia és conforme a la normativa ISO 9001:2008.

L’abast de la nostra certificació és la compra, venda, comercialització i transport de tota classe de begudes alcohòliques i no alcohòliques, vins, cerveses, cafès, infusions i productes d’alimentació no refrigerats.

L’interès de Grup VIVÓ (Carbòniques Vivó, S.A., Suministro de Bebidas, S.A. i Serveis Vivó del Cafè, S.L.U) per a obtenir les certificacions de qualitat, que avalin els procediments de treball implantats, sorgeix d’una evolució natural de la política de qualitat de l’empresa.

L’obtenció de la citada certificació va comportar, en el seu moment, l’adaptació de la documentació interna de la companyia.

BUREAU VERITAS Certification, S.A. va ser l’empresa acreditada per l’ENAC, la qual el 29 de novembre de 2006 va realitzar l’auditoria externa de QUALITAT per a la certificació.

Així mateix, BUREAU VERITAS Certification, S.A. segueix realitzant les auditories periòdiques previstes per a tota l’empresa certificada. La darrera revisió va ser el 8 d’octubre de 2015.

Grup VIVÓ considera el Sistema de Gestió de la Qualitat com una eina indispensable per cumplir amb els requisits legals, de clients i per a la satisfacció de les espectatives d’aquests darrers. És en aquest objectiu, la política de qualitat, en el marc del compromís amb els clients i d’altres entitats, on es fonamenta el principi de la millora continua.

D’acord a la norma ISO 9001:2015, determinen i apliquem criteris per l’avaluació, supervisió del rendiment i la revaluació de proveïdors, en funció de la seva capacitat per a proporcionar productes o serveis d’acord a les nostres necessitats.

A Grup VIVÓ ens omple de satisfacció saber que som la primera empresa del sector de la distribució capilar (porta a porta) de begudes per al canal HORECA en l’àmbit Nacional, que ha aconseguit el Certificat de Qualitat segons la normativa ISO 9001:2008.

 

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish