burbujas_desembre_2020_08

Damm, ha tancat un acord amb el Grup Carlsberg per a distribuir la cervesa Carlsberg a l’Espanya peninsular i Illes Balears tant en el canal d’hostaleria com en el d’alimentació.

El Grup Carlsberg, un dels majors grups del sector cerveser en el món, ha triat associar-se amb Damm per a la distribució de les cerveses del grup a l’Espanya peninsular i Illes Balears i incrementar així la seva presència en el mercat nacional. El present acord entre totes dues companyies, que tindrà una durada de 7 anys amb la possibilitat que s’estengui 5 anys més, estableix les bases d’una aliança a llarg termini, en la qual totes dues empreses treballaran per a consolidar el creixement del Grup Carlsberg a Espanya.

Damm distribuirà la marca danesa en els seus formats de barril de 30l retornable, llauna de 33cl, ampolla de 33cl no retornable i pack de 6 ampolles de 25cl sense retorn. Amb la finalitat d’augmentar la presència de Carlsberg tant en el canal hostaleria com en el canal d’alimentació, Damm activarà un pla per a augmentar la notorietat de la marca al país, que inclourà accions de màrqueting i publicitat i promoció directa en el punt de venda. D’aquesta manera, Damm començarà a produir la cervesa Carlsberg en les seves instal·lacions del Prat de Llobregat (Barcelona) a partir de gener de 2021

damm.com

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.