burbujas_setembre_2020_02

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (Mapa) ha presentat l’Informe de Consum Alimentari a Espanya 2019, amb dades sobre el consum d’aliments i begudes de la població espanyola, tant en la llar, com fora d’aquesta. De les conclusions de l’estudi, es pot extreure que la població espanyola està cada vegada més compromesa amb la cura de la seva alimentació, punt que s’observa en veure una clara tendència cap al consum de productes naturals i de qualitat que són els recomanats pel sector mèdic per a una alimentació equilibrada i saludable.

En aquest sentit, l’aigua envasada se situa la primera de la llista de beguda en xifres de vendes. De fet, el volum en la cistella de la compra del consum dins de la llar va represen- tar el 9,8%, convertint-se així en la beguda més consumida dins del segment de begudes amb el 44,7% dels litres venuts.
Catalunya, la Comunitat Valenciana, Canàries, Balears i Múrcia són les més intensives en la compra d’aigua de beguda envasada. En contraposició, les àrees menys intensives són Madrid, País Basc i Navarra entre altres.

revistaaral.com

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.