Els cinc beneficis del cafè fred

burbujas_setembre_2020_03

Els beneficis del cafè són de sobres coneguts, però la temperatura a la qual el prens pot potenciar les seves propietats. Aquestes són algunes dels avantatges de prendre-ho fred, perquè a més de refrescar-nos, ajuda a protegir l’organisme:

És més saludable. El cafè fred és menys àcid que el cafè calent, per la qual cosa és menys nociu per a l’esmalt dental i per a l’estómac. En rebaixar l’acidesa, una vegada en l’organisme, ajuda a la digestió i sentir millor.

Font d’hidratació. Mentre el cafè calent és una beguda reconfortant i revitalitzant, en fred és una font d’hidratació extra. Segons un estudi realitzat per la Universitat de Birmingham, el cafè fred posseeix propietats hidratants similars a les de l’aigua.

Ideal abans de l’exercici. Recerques recents demostren que el cafè fred facilita la ruptura de molècules de greix, ajuda a cremar 9 calories addicionals per hora, controla la fam post entrenament i a més redueix el dolor i potència l’esforç mental.

Combina millor amb altres aromes. Prendre el cafè fred suavitza el seu fort sabor i deixa espai per a apreciar les diferents aromes i sabors en ell, més que en la seva versió calenta.

Ajuda a sentir-se més feliç. Està demostrat que els qui consumeixen cafè diàriament tendeixen a mostrar major grau de felicitat i pateixen menys problemes associats a la depressió. Aquest benefici augmenta en el cas del cafè fred, ja que la ment ho associa a moments de plaer i respir.

revistaalimentaria.es

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.