Editorial Nº75

burbujas_setembre_2020_00

Si l’estiu en si mateix ja sol ser una època diferent en tots els aspectes és indiscutible que aquest encara ho ha estat més. Sí, ens hem lliurat de l’homo langostus, més conegut com el turista de rostre vermellós per prendre el sol amb excès i sense cap protecció i per l’ús de mitjons blancs amb sandàlies però ara hem incorporat una nova espècie estiuenca autòctona: l’homo mascarillus que es cataloga en dues fases evolutives diferents. Un primer sense samarreta i amb la màscara tapant-li la boca però no el nas i la seva forma més evolucionada amb samarreta de tirants, màscara i ulleres de sol entelades. Encara enmig de molta incertesa veurem si per a la tardor apareix una altra nova forma millorada.

Grup VIVÓ 

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.