burbujas_setembre_2020_07

Cervesers d’Espanya ha sol·licitat al Govern mesures fiscals com una rebaixa de l’IVA en l’hostaleria, un dels sectors més afectats per la crisi del coronavirus, ja que seria un “baló d’oxigen” per a bars i restaurants, que travessen complicats moments.

Olalla considera que l’Executiu deu en aquests moments “apostar i donar suport a” l’hostaleria i el turisme com estan fent altres països. “No oblidem que països que competeixen contra nosaltres en el turisme com Portugal, Itàlia, Alemanya o França estan ja apostant per aquesta via. Hem de defensar la competitivitat d’Espanya com a destinació turística internacional”, ha recalcat.

Olalla ha explicat que el sector cerveser i l’hostaleria estan “íntimament units”, ja que en bars i restaurants es consumeix el 70% de la cervesa. “Si a això li afegim el zero del turisme, que suposa el 25% del nostre consum, la situació és realment difícil. Avui dia encara el 20% dels establiments d’hostaleria d’Espanya segueixen sense obrir”, ha subratllat.

“Si no han obert ara, quan obriran? I quants d’aquests no podran continuar oberts quan tornem de vacances, quan haguem perdut la il·lusió de sortir a consumir, quan realment notem, encara més, en les nostres butxaques la crisi econòmica, quan a més les terrasses ja no siguin tan interessants per la climatologia”, es qüestiona el director general de Cervesers d’Espanya.

libremercado.com

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.