Junts som imparables

Qui ens anava a dir a principis de Març que un mes més tard estaríem sota confinament en les nostres llars més de seixanta dies per culpa d’un maleït enemic que no podem veure i que per desgràcia a tantes persones s’està emportant pel camí. El nostre més sentit pesar per a totes elles i les seves famílies.

Qui ens anava a dir que algun dia veuríem al 95% dels nostres clients tancats per obligació i només podríem treballar per a la resta, aquells que continuen garantint que la nostra societat pot continuar accedint a productes de primera necessitat. Tot el nostre agraïment a tots ells així com a tot el personal sanitari que està arriscant-se dia rere dia per tots nosaltres.

Cert, ningú ens va preparar mai per a una cosa així però, qui diria que també ens anava a deixar algunes coses positives com és treure el millor de nosaltres mateixos.

El millor dels nostres Treballadors per adaptar-se ràpidament a aquesta situació, treballant uns des de casa i uns altres mantenint obertes les portes de la nostra empresa acudint a ella les hores necessàries per a poder continuar donant el millor servei possible. Hem après que les empreses no són quatre parets. Les empreses són les persones que les aixequen cada dia sense importar des d’on ho fan.

I el millor dels Accionistes i Responsables de Grup VIVÓ que sempre han mostrat com a principal objectiu vetllar per la seguretat de la seva gent així com la de garantir que ningú es quedi fora d’ella malgrat totes les adversitats, a més de deixar clar que mentre hi hagi un client obert aquí estarem per a atendre’l com portem fent des de fa gairebé 70 anys i com continuarem fent en el futur perquè això és el que som i el que sabem fer. Està en el nostre ADN.

Això no és la història d’una derrota. Això és només una ensopegada en el camí i si alguna cosa té l’ésser humà d’especial és que quan cau, sempre torna a aixecar-se. No importa les vegades que caiguem. Sempre, sempre, sempre ens aixequem i ho fem més forts, més savis, millor preparats i segur que molt més humils.

A tots i cadascun dels nostres clients us volem dir de tot cor: No esteu solos! Trigarem més o menys a aixecar-nos però quan ho fem, ho farem junts, com ho hem fet sempre, perquè junts som imparables: som una família.

Grupvivo.es

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.