Editorial

burbujas_073_grupvivo_01

Quantes vegades visitem a un client i aquest, sense mala intenció, es dirigeix al venedor com “el que em porta la Cervesa o la Coca-Cola”. No ens mal-interpretin; beneïda cervesa i beneïda Coca-Cola que són una de les fonts més importants de les nostres vendes (i per molts anys) i beneïts clients que confien en nosaltres cada dia però sempre ens queda aquesta espineta clavada i no podem evitar pensar que som molt més que un distribuïdor d’aquests productes. Tenim un catàleg amb més de 3.500 referències i la nostra ambició és continuar ampliant aquest catàleg com comentem en la notícia de portada. A Grup VIVÓ tenim l’objectiu i la determinació d’acabar sent per a tots els nostres clients “els que li portem la cervesa, la Coca-Cola, els refrescos, la llet, els sucs, el vi, els productes de fred i de neteja i el cafè. No podem aspirar a menys ni renunciara aquest objectiu.

Grup VIVÓ

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.