Editorial Burbujas n.72

grupvivo_diciembre_burbujas_editorial

Tornem a acabar un any i us volem desitjar a tots un Bon Nadal. Uns pensaran que per a una empresa només compten les vendes realitza- des en concloure un any. Resumint-ho de la manera més senzilla: si són majors es considera un bon any i si no és així es conside- ra dolent. Però deixin-me que els digui que no és així. Independent- ment de les xifres que obtinguem aquest any només ho podrem considerar com un mal any per a Grup VIVÓ i això és pel fet que a l’Agost vam perdre, a causa d’un accident de trànsit, a una persona molt important per a tots nosaltres: Jose Antonio Vega. Era Delegat de vendes de la nostra empresa des de feia molts anys però per sobre de tot era una persona extremadament positiva, lluitadora i molt estimada per tots els companys i per tots els seus clients. En aquesta vida hi ha persones certament especials i ell ho era. Sempre estaràs en els nostres cors “Veguita”. No t’oblidem, amic. Grup VIVÓ

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.