Uber Eats presenta el seu servei de recollida en local

 

grupvivo_diciembre_burbujas_07

La plataforma de comandes de menjar Uber Eats, operada a Espanya a través d’Uber Systems Spain, va llançar el 8 de novembre el nou servei ‘Recollida’ amb el qual els usuaris poden acudir pel seu menjar al restaurant triat, estalviant-se els costos de transport. Així ho ha anunciat Marta Anadón Rosinach, nova directora d’Uber Eats Espanya des d’el mes d’agost passat. Aques- ta opció estarà inicialment disponible a Albace- te, Almeria, Cadis, Castelló de la Plana, Girona, Huelva, Jerez, Lleida, Logronyo, Lugo, Orense, Palència, Segòvia, Toledo, Jaén i El Puerto de Santa María, si bé s’estendrà pròximament a la resta de ciutats en les quals està present la plataforma. El servei s’afegeix a les recents actualitzacions realitzades en l’aplicació, com la informació sobre al·lergògens o la iniciativa de reducció de plàstics d’un sol ús. D’igual manera, Uber Eats va obrir el passat estiu la seva plataforma a restau- rants amb servei propi de repartiment. La companyia preveia arribar a mig centenar de localitats espanyoles i 8.000 restaurants al llarg de 2019, després d’iniciar activitats al nostre país en 2017 i haver conclòs l’any passat amb presència en 19 ciutats. A escala global, col·labo- ra actualment amb més de 220.000 restaurants de més de 500 ciutats, en 36 països dels sis conti- nents. La posada en marxa del nou servei de recollida d’Uber Eats a Espanya es realitza a penes uns dies després que la seva competidora Deliveroo anunciés una iniciativa similar.

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.