grupvivo_diciembre_burbujas_02

La companyia valenciana Smart Spirits ha creat un dispensador de begudes que transforma l’alcohol de gra neutre en licors mitjançant un sistema de càpsules d’essències (whisky, rom, vodka i ginebra) per a llars, hotels o establiments de restauració.
La idea es remunta a l’any 2014, quan els seus fundadors -Mark Smart, Ian Smart i Elisa Jarque-, es van adonar que a través d’alcohol de gra neutre d’alta qualitat i formulat per a ús alimen- tari podien crear una beguda amb el sabor desitjat a través de càpsules d’essències. Aquest sistema permet a més regular la graduació alcohòlica de cadascuna d’elles, des de 0 a 40 graus, afegint aigua i mantenint el seu sabor.
El dispensador disposa també de connectivitat Bluetooth el que facilita el seu control a través de l’aplicació mòbil de la marca. Així, a través de qualsevol telèfon intel·ligent, el consumidor pot controlar totes les funcions de la màquina, utilitzar el bloqueig de seguretat per a evitar l’ús no autoritzat i tenir accés a receptes de còctels per a cadascun dels sabors actuals.
La màquina és un desenvolupament propi, mentre que l’alcohol procedeix de Bulgària i les essències es fabriquen a Liverpool i envasen a València. El pack d’inici, compost per l’equip, més l’ampolla d’alcohol i una caixa amb 30 càpsules, està a la venda per 225€. Posteriorment, tan sols és necessari adquirir l’alcohol i les càpsules. El producte ja està disponible a través de la pàgina web oficial i les primeres unitats s’han comercialitzat en països com Regne Unit, Taiwan, Itàlia i França.

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.