Espanya va consumir 799 milions de litres de suc al 2018

grupvivo_diciembre_burbujas_04

L’informe anual elaborat per l’Associació Europea de Suc de Fruites (AIJN) indica que el consum europeu de sucs i nèctars va ser de 9.067 milions de litres al 2018. El que suposa un descens del 1,4% respecte a l’any anterior. En concret, Espanya va consumir 799 milions de litres aquest any. Alemanya, quant a volum, és el país que més ha consumit amb 2.321 milions de litres, mentre que Espanya ocupa el cinquè lloc.

D’altra banda, la categoria més consumida a Espanya és la que es troba a temperatura ambient i a Irlanda, Suècia i Regne Unit opten més per la refrigeració.

Quant a les exportacions, Espanya se situa en els primers llocs de la UE amb gairebé 786 milions de quilos al 2018, la qual cosa es tradueix en 771,9 milions d’euros. Javier Valle, secretari general de Asozumos, declara que “aquestes xifres revelen que som un sector clau a Europa. Les nostres empreses continuen la seva aposta ferma per la qualitat, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat alimentària”.

A més, Valle indica que “gràcies a la gran disponibilitat i varietat de fruites i hortalisses que tenim durant tot l’any, sumat als nostres compromisos d’oferir un producte de gran valor, Espan- ya s’ha convertit en un bon jugador en el mercat internacional i els nostres sucs s’han fet un lloc important”.

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.