Coca-Cola revoluciona el lliurament sota demanda

grupvivo_diciembre_burbujas_06

Coca-Cola European Partners (CCEP) ha invertit en dues innovadores startups per a explorar com les tecnologies de lliurament sota demanda i la tecnolo- gia de conducció autònoma poden transformar l’experiència dels clients. Ja han implementat algunes innovacions en importants ciutats.

Kol, és un innovador servei de lliurament de begu- des sota demanda que s’ha implementat en Paris. Distribueix directament a la localització dels clients en 30 minuts. CCEP Ventures prendrà un 25% de participació, la qual cosa permetrà a Kol expandir les seves operacions en les majors ciutats de França.

TeleRetail, una companyia de tecnologia de conduc- ció autònoma, ha desenvolupat, amb el suport de l’Agència Espacial Europea, un robot autònom anomenat ‘Aito’ que utilitza avantguardistes imat- ges satel·litàries per a lliurar productes de manera ràpida i segura tant en plantes industrials com en àrees urbanes. CCEP Ventures es farà amb un 15% de participació així com amb un lloc en el Consell de TeleRetail el que contri- buirà a donar suport a l’empresa en les seves ambicions de desenvolupa- ment en el futur.

Nik Jhangiani, chief Financial Officer de Coca-Cola va assenyalar: que “CCEP Ventures troba, finança i fomenta noves idees que ajudin a adaptar-se a les noves tendències al mateix temps que recolza a algunes de les millors startups del mercat a través de la nostra àmplia experiència i xarxa. A mesura que el ritme al qual canvien el comportament dels clients i les tecnologies s’accelera, busquem cons- tantment vies que ens permetin evolucionar el nostre negoci i continuar oferint un gran servei als nostres clients”.

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.