Editorial 30

EDITORIALLa depressió post-vacacional està molt sobrevalorada últimament. A tot arreu s’escolta el famós “que poc dura l’estiu” o “la tornada a la realitat” com si això fos una tortura només comparable a ser acusat de bruixeria per la Santa Inquisició. Doncs bé, a GrupVIVÓ li volem donar la més sincera benvinguda a la realitat i adéu als mosquits (als tigre i als de tota la vida), adéu a les samarretes imperio i a les espatlles peludes, a les pilotetes de platja i a l’olor a crema solar factor 50. Adéu a la cançó de l’estiu que sona tantes vegades en el cotxe que ja no saps si és que s’ha espatllat la ràdio. Adéu suor, onades de calor saharianes i nens sense col·legi. Esperem que tot això us pugi una mica l’ànim i us serveixi per afrontar amb millor humor aquest mes. Benvinguda realitat, benvinguts a casa baristes. Us hem trobat a faltar! GrupVIVÓ

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.