Editorial 27

EDITORIALCada dia estem més immersos a les noves tecnologies i a les innovacions, fins i tot en el món de la restauració. La cuina moderna, més minimalista i inventiva, té més reconeixement mundialment, com enguany que El Celler de Can Roca ha tornat a ser el millor restaurant del món.

Totes aquestes innovacions i avenços són fonamentals per anar reinventant-nos i creixent cap a noves tècniques. Però no podem caure en el parany d’oblidar la cuina tradicional, la cuina de cada poble i cada regió. Més encara en un mes com aquest que es celebra una festa tradicional com és Sant Joan, un dia de reunió familiar. Un dia on tothom s’asseu a taula al voltant de la coca de Sant Joan, una ampolla de Cremat, i una de cava.

Com sempre s’ha de trobar l’equilibri adequat entre la tradició i la innovació, una sense l’altre no podrien existir, i en èpoques com Sant Joan tothom recorda la cuina casolana. Quan ens reunim amb família en un restaurant busquem recordar aquells sopars casolans de l’àvia i que ens porten tant bons records. Però com hem dit no hem d’oblidar que una cuina sense l’altra no la podríem entendre.

 

Comparte en tu red social

    Esta entrada también está disponible en: Spanish

    Los comentarios estan cerrados.